Aan de slag 

Wil je aan de slag met supervisie of een leertraject? Of heb je interesse in ons cursusaanbod? Stuur vrijblijvend een email via het formulier. Dan kunnen we je alle informatie toesturen of een afspraak inplannen.

Contact

Voor het cursusaanbod, schemaleertherapie
of supervisie over schematherapie
neem vooral contact op via bijgaand formulier. 
Het bezoekadres is H.C. Pootstraat 9 – 7552 WZ Hengelo

Meer over Marieke

Naast het opleiden in de Schematherapiecocon werk ik in KP Praktijk in Hengelo. in deze eigen praktijk geef ik veel schematherapie.

Ik studeerde klinische psychologie in Groningen en deed de KP en PT bij de RINO in Amsterdam, deed opleiding in groepsdynamische psychotherapie, dialectische gedragstherapie, EMDR I & II, hypnotherapie bij conversiestoornis, affectfobie therapie en deed de opleidingsroute van de VGCt.
werd en ben supervisor VGCt, leersupervisor en leertherapeut NVP.

Met veel plezier deed ik erna de opleidingsroute tot schematherapeut en ben ik supervisor en leertherapeut VSt. Binnen de VSt, vereniging voor schematherapie, zet ik me in voor de opleidingscommissie.

Eerder werkte ik intensief in GGZ instellingen en dito in het ziekenhuis, multidisciplinair in deeltijdbehandeling, specifieke groepen, diagnostiek Ook gaf ik met veel plezier werkbegeleiding.

Sinds de eigen praktijk geef ik meer aandacht aan me verdiepen en spelen. Deze focus leidde, mede dankzij een erg leuke, inspirerende schema intervisiegroep,
tot méér, waaronder ook het gaan schrijven over schematherapie. Dit is een rode draad door m’n bestaan: investeren in plezier en ontwikkelen, groeien en verbinden.

marieke van meeteren schematherapie contact