Schematherapie in beweging

Focus op nabij zijn en voelen. In contact waarnemen en vervullen van emotionele basisbehoeften. Cursussen en workshops met een sterke ervaringsgerichte component.
In beweging op mooie buitenlocaties.

Schematherapie in beweging

Cursussen zijn geaccrediteerd door de VSt, FGZPt en de VGCt.
In de basiscursus en verdiepingscursus leer je over schematherapie theorie en toepassing. Je leert in deze cursussen ook een beetje over eigen valkuilen en je ervaart de methodiek aan den lijve.

Workshops Basisbehoeften en Experiëntiële technieken

In de workshops wordt nascholing geboden om je experiëntiële competenties te verdiepen. Doel van workshops is oefenen, ervaren, bekwamen en kennisdelen in interactie. We gaan per basisbehoefte specifieke experiëntiële technieken toepassen. Door te spelen, ervaren en oefenen groei en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Je wordt meegenomen in innovaties en ontwikkelingen. Beweging in schematherapietheorie en wetenschappelijke kennis worden direct vertaald naar de praktijk.

Supervisie 

In schematherapie supervisie staan ontwikkelen van competenties van de schematherapeut, toepassen van theorie en vaardigheden in de schematherapierelatie met cliënten centraal. Ook duik je soms in aan den lijve ervaren en weten wat schematherapie doet.

Zowel in cursussen, workshops, supervisie als leertherapie ervaar je hoe het werkt en je verdiept er je ervaringskennis en werkplezier mee.
Dit helpt om je verder te ontwikkelen als therapeut, je leert uit eigen valkuilen blijven. 

Basis- en vervolgcursus

Lees meer over de doelen van de basiscursus, de werkwijze, voorwaarden, locaties, docenten, kosten en de te bestuderen literatuur door onder cursusaanbod door te klikken naar de basiscursus.

Je kunt je ook direct aanmelden voor de vervolgcursus Schematherapie in beweging. In de vervolgcursus wordt extra literatuur gelezen en kun je meer verdiepen, meer leren en ervaren over hechting, trauma en schematherapie in de groep. 

Neem contact op

8 + 13 =